AS

joi, 30 iunie 2011

De ce m-am înscris și rămîn în PNȚCD?!
Vreți să vorbim cu adevarat despre politică?
Atunci trebuie să vorbim de PNȚCD!
Restul, după cum demonstrează și faptele, este dat, în majoritate, de persoane care au ca principal obiectiv doar dorința de înavuțire personală și cam atît. Îi aud defilînd cît de mult îi interesează interesul național, îi văd îmbrăcați frumos la TV, discutînd aprins probleme serioase ale societății, dar după ce se termină emisiunea, se termină și avîntul lor. Altfel, s-ar vedea rezultatele în viața de zi cu zi.
Aceasta nu este politică. Este doar interesul lor și atît!
Atunci să vorbim despre politică!
Politica la noi stă și privește de pe margine. Asteaptă ca oamenii să se sature de atîtea minciuni și fețe false, să învețe să deosebească omul sincer, de omul minicinos, omul care este interesat și de soarta semenilor, față de cel care nu este interesat decît de sine.
De ce cînd vorbim despre politică, trebuie să vorbim de PNȚCD?
Știu, se spune de PNȚCD că este un partid mort sau un partid mult prea slăbit ca să dea viitorul Președinte al României, Ministri în Guvern sau chiar si viitorul Prim Ministru, cum a mai dat, de altfel.
Dar să nu ne luăm după aparențe!
Să recitim puțin basmele, unde eram învățați ce e bine și ce e rău și cum se poate schimba peste noapte ceva ce nu-i i s-ar fi dat nici o șansă și asta pentru că fondul substanței era bun. Avea conținut!
Ce face Făt Frumos cînd se duce la grajduri pentru a-și alege calul pentru călătorie?
Găsește acolo pe cei mai frumoși armăsari din toată împărăția sa, dar cum pune mîna și apucă pe unul de coadă îl trîntește imediat și astfel toți caii cad. În sfîrșit, tocmai cînd era să iasă, își mai aruncă ochii o dată și, zărind într-un colț un cal răpciugos și bubos și slab, se duce și la dînsul, iar cînd pune mîna pe coada lui, acesta își întoarce capul și-i zice: "Ce poruncești stăpîne?" Acesta era calul pe care îl căuta și care era capabil să-l treacă peste toate greutățile cu bine. Ce face calul? Odată ales și îngrijit, se scutură de toate bubele și răpciuga căzute pe dînsul și rămîne întocmai cum îl fătase mama sa, un cal gras, trupeș și cu patru aripi.
Cam asta este și cu PNȚCD.
Aripi are destule, Slavă Domnului, cum nu mai are nici un alt partid!
În plus, mai are și "Acel Ceva" care-l deosebește de alte partide și îl face un partid cu totul și cu totul deosebit de restul și care ține cu adevarat cu interesul național!
Iar acum, răspunsurile la întrebările mele vin de la sine.
Am ales acest partid pentru că este "un Altfel de partid". Și de ce rămîn aici? Pentru că, deși este în momentul de față "răpciugos și bubos și slab", el este cel pe care il căutam și așteptăm!El este Alesul! Rămîn aici, pentru că eu cred în PNȚCD!

Un comentariu:

  1. Avem nevoie de cati mai multi oameni ca tine in partid pentru ca sa putem reusi in aceasta societate bolnava.

    RăspundețiȘtergere